Pa marrë parasysh se ku jeni

Gjithmonë mund të përdorni shërbimin e pikës fundore

Partneri më i mirë për profesionistët e kujdesit shëndetësor


Dominuar Ofruesi i Endoskopisë OEM në Kinë

Ju na sjellni sfidën ose idenë tuaj dhe ne do të përdorim ekspertizën tonë për ta shndërruar atë në një zgjidhje të suksesshme.

 

ENDOSINO është një ofrues profesional për OEM kur bëhet fjalë për zhvillimin e sistemeve të personalizuara të vizualizimit me teknologjinë më të përparuar dhe karakteristikat inovative të produktit. Prodhimi, shërbimi dhe pajtueshmëria rregullatore janë përfshirë në paketën tonë për klientët OEM. Nëse i merrni parasysh edhe aftësitë tona teknike, ne ofrojmë një avantazh unik në ENDOSINO. Ndërsa klientët tanë sjellin informacion të tregut lokal, ne mund të sigurojmë një gamë të gjerë teknologjie dhe të kujdesemi për realizimin në produkte të tregtueshme.

Na kontaktoni për më shumë informacion ose rezervoni një takim
Mëso më shumë